Privatumo politika

PASTABA: „Biznio mašinų kompanija“ priklauso „Atea“ įmonių grupei, todėl mūsų veikloje taikoma „Atea“ duomenų privatumo politika.

 

Duomenų privatumo politika

„Atea“ vertina asmens duomenų apsaugą, todėl didelį dėmesį skiriame Jūsų privatumo apsaugai. Ši Privatumo politika paaiškina ir patikslina, kaip mes, kaip duomenų valdytojai, elgiamės su lankytojų ir klientų asmens duomenimis pagal (ES) 2016/679, Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR).

Ši politika taikoma „Atea“ (toliau „Atea“, „mes“, „mus“ ir „mūsų“) tvarkant šioje interneto svetainėje surinktą asmeninę informaciją. Naudodamiesi šia interneto svetaine sutinkate, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi vadovaujantis šia Privatumo politika.

 

Kas yra asmens duomenys?

Asmens duomenys – bet kokia informacija apie fizinį asmenį, atskleidžianti jo tapatybę arba pagal kurią tapatybę galima nustatyti; fizinis asmuo, kurio tapatybę galima nustatyti, yra asmuo, kurio tapatybę tiesiogiai arba netiesiogiai galima nustatyti, visų pirma pagal identifikatorių, kaip antai vardą ir pavardę, asmens identifikavimo numerį, buvimo vietos duomenis ir interneto identifikatorių arba pagal vieną ar kelis to fizinio asmens fizinės, fiziologinės, genetinės, psichinės, ekonominės, kultūrinės ar socialinės tapatybės požymius.

 

Renkamų asmens duomenų kategorijos

Jūsų teikiama asmeninė informacija yra duomenys, kuriuos aktyviai teikiate mums užpildydami įvairių tipų formas. Užsakant produktus ir paslaugas iš „Atea“, registruojantis į mūsų renginius ir seminarus, ieškant laisvų darbo vietų ar pateikiant savo iniciatyva užpildytas užklausas galime paprašyti užpildyti formas, kuriose pateiksite mums savo asmens duomenis.

Mes renkame informaciją, kaip lankytojai naudoja mūsų svetainę, ir duomenis apie vartotojų patirtį, naudojant jų IP adresą, informaciją apie naršyklės nustatymus ir tai, kaip Jūsų operacinė sistema naudoja puslapius. Ši informacija tvarkoma teisėto intereso pagrindu ir naudojama interneto svetainės funkcijoms ir turiniui kurti.

 

Asmens duomenų tvarkymo tikslas

Iš Jūsų surinkta informacija gali būti naudojama šiais tikslais:

Pastaba: savo prenumeratą galite bet kada atšaukti vadovaudamiesi kiekvieno laiško apačioje pateikiamais nurodymais. Jei naršyklėje įjungėte slapukus, Jūsų slapukų informaciją apjungus su duomenimis, kuriuos pateikėte mūsų svetainėje, padedate mums tobulinti komunikaciją su klientais.

 

Asmens duomenų gavėjai

Mes galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją visoms mūsų grupės įmonėms (t. y. dukterinėms įmonėms, pagrindinei kontroliuojančiajai bendrovei ir visoms jos dukterinėms įmonėms), jei to pagrįstai reikia šioje Privatumo politikoje nurodytais tikslais.

Mes neparduodame, neprekiaujame ir kitaip neperduodame Jūsų asmeninės informacijos trečiosioms šalims. Išimtys yra patikimos trečiosios šalys, kurios padeda mums valdyti svetainę, vystyti mūsų verslą, pristatyti Jūsų užsakytas prekes ar teikti paslaugas, jei šios šalys sutinka laikyti informaciją konfidencialia ir nenaudoti jos kitiems nei numatyta tikslais. Taip pat galime atskleisti Jūsų asmeninę informaciją ten, kur, mūsų manymu, būtina laikytis įstatymų nustatytų reikalavimų, svetainės politikos ar apsaugoti mūsų ar kitų teises, nuosavybę ar saugumą. Tinklalapyje surinkta informacija, nenusakanti duomenų apie lankytojus, yra pateikiama trečiosioms šalims prekybos, reklamos ar kitais tikslais.

Esame sudarę sutartis su trečiųjų šalių paslaugų teikėjais, kad geriau suprastume svetainės lankytojus. Šiems paslaugų teikėjams neleidžiama naudoti informacijos, kurią jie renka mūsų vardu, kitiems tikslams, išskyrus padėti mums valdyti ir vystyti savo verslą.

Jei Jūsų asmens duomenys turės būti atskleisti kitiems gavėjams, nei nurodyta šioje Privatumo politikoje, mes Jums pateiksime informaciją apie tai ir prašysime Jūsų sutikimo.

 

Slapukai

Slapukai yra maži failai, kuriuos svetainė ar paslaugų teikėjas siunčia į Jūsų kompiuterio kietąjį diską per naršyklę (jei leidžiate) ir dėl kurių svetainė atpažįsta Jūsų naršyklę ir gali nuskaityti bei įsiminti tam tikrą informaciją.

Mes naudojame slapukus tam, kad įgalinti kai kurias būtinas funkcijas ir pagerinti vartotojo patirtį mūsų internetinėje parduotuvėje („Atea eShop“), taip pat kaupti srauto ir komunikacijos statistiką svetainėje.

Slapukai taip pat naudojami komunikacijos tikslais, siekiant pagerinti mūsų klientų patirtį bei atlikti svetainės analizę. Slapukai pateikia informaciją, kur lankėsi mūsų svetainės vartotojai, jų paieškos rezultatus internetinėse paieškos sistemose ir kitą informaciją apie mūsų vartotojus, o tai mums padeda įvertinti ir nukreipti tinkama linkme mūsų reklamos ir rinkodaros veiklą bei vystyti savo internetines paslaugas.

Jei savo naršyklėje įjungėte slapukus, Jūsų slapukų informacija gali būti naudojama siekiant pagerinti bendravimą su Jumis elektroniniu paštu, teikiant informacinius biuletenius ir panašiai.

Jūs galite išjungti slapukus naršyklėje ir (arba) ištrinti išsaugotus slapukus savo naršyklėje. Atminkite, kad slapukų blokavimas gali turėti įtakos svetainės funkcionalumui.

 

Specialūs vietos reikalavimai

Pastaba: Suomijai, gali būti taikoma ir kitoms dukterinėms įmonėms:

Jei naršyklėje įjungėte slapukus ir spaudžiate nuorodą el. pašte, naršyklės slapukai yra prijungti prie Jūsų vardo, o „Atea“ gali stebėti Jūsų veiksmus interneto svetainėje. Jei Jūsų naršyklėje įjungti slapukai ir Jūs užpildote formą mūsų svetainėje, mes galime palyginti asmeninę informaciją su slapukų turima informacija. Renkame informaciją apie tai, kokius veiksmus atliekate interneto svetainėje, kokius straipsnius skaitote ir ką užsakėte iš mūsų internetinės parduotuvės. Remdamiesi šia informacija, galime pagerinti bendravimą su Jumis ir atsiųsti Jums pasiūlymų ir naujienų, kurios, mūsų manymu, Jus galėtų sudominti.

Pastaba. Tam reikalingas sutikimas.

 

Saugojimo politika

Saugosime Jūsų asmens duomenis tik tiek, kiek reikės mūsų sutartiniams įsipareigojimams vykdyti ir kiek reikalauja įstatymai. Kai tvarkome asmens duomenis kitu pagrindu, nei sutartiniai įsipareigojimai, registracijos į mūsų organizuojamus renginius ar naujienlaiškio užsakymo metu prašome Jūsų sutikimo tvarkyti asmens duomenis ir tvarkome tik tuos duomenis, kurie būtini ir (arba) yra teisinis pagrindas.

Kai nėra tikslo ar teisinio pagrindo saugoti asmens duomenis, jie ištrinami arba anonimizuojami.

Asmens duomenų saugojimo laikas nustatomas atsižvelgiant į duomenų tvarkymo tikslą ir teisinį pagrindą. Šią informaciją matysite prieš pradedant tvarkyti duomenis, pavyzdžiui, registracijos į mūsų renginius metu.

Asmens duomenys, kurie tvarkomi konkrečiu tikslu, renkami minimalia apimtimi – tik tiek, kiek reikia tam tikslui pasiekti.

 

Jūsų teisės

Jūs turite teisę kreiptis į mus, kaip duomenų valdytoją, ir gauti informaciją apie tai, kokius Jūsų asmens duomenis tvarkome. Tai galima padaryti nemokamai kartą per metus. Jūs taip pat turite teisę reikalauti, kad neteisingi Jūsų asmens duomenys būtų ištaisyti, arba prašyti pašalinti Jūsų asmens duomenis. Jūs turite teisę atšaukti savo sutikimą tvarkyti asmens duomenis ir neleisti savo asmens duomenų naudoti tiesioginės rinkodaros tikslais.

Norėdami pateikti užklausą, susisiekite su mumis elektroninio pašto adresu dpo@atea.lt ir pateiksime Jums išsamesnę informaciją.

Turite teisę pateikti skundą dėl Jūsų asmens duomenų tvarkymo Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

 

Duomenų perdavimas į trečiąsias valstybes

Informacija, kurią renkame Jums lankantis mūsų svetainėje, gali būti saugoma ir tvarkoma bei perduodama visoms valstybėms, kuriose mes vykdome veiklą, ir ši informacija bus tvarkoma vadovaujantis Privatumo politika. Tačiau „Atea“ neperduos Jūsų pateiktų asmens duomenų į valstybes, nepriklausančias Europos ekonominei erdvei (EEE), aiškiai neinformavusi Jūsų apie šį perdavimą.

 

Nuorodos į trečiąsias šalis

Savo nuožiūra galime savo tinklalapyje paskelbti ar pasiūlyti trečiųjų šalių produktus. Šios trečiųjų šalių svetainės turi savo privatumo taisykles. Todėl neprisiimame atsakomybės už susijusių svetainių turinį ir veiklą. Nepaisant to, norime apsaugoti savo svetainės privatumą, todėl laukiame informacijos apie šias svetaines.

 

Privatumo politikos pakeitimai

„Atea“ pasilieka teisę bet kada atnaujinti ar pakeisti šią Privatumo politiką ir Jūs turėtumėte reguliariai lankytis šioje svetainėje, kad gautumėte naujausią versiją.

Paskutinį kartą atnaujinta: 2018-06-02

 

Kaip su mumis susisiekti

Jei turite klausimų dėl šios Privatumo politikos ar mūsų asmens duomenų tvarkymo, arba norite susisiekti su mumis dėl savo asmens duomenų, kreipkitės elektroninio pašto adresu dpo@atea.lt.

Privatumas ir taisyklės Informacija Kontaktai

+370 682 55679, svietimas@bmk.lt

PradžiaPrivatumo politikaVisos prekėsNaujienosKontaktai
UAB „Biznio mašinų kompanija“,
J. Rutkausko g. 6, LT-05132 Vilnius
Tel.: +370 682 55679
Mob.: +370 682 55679
svietimas@bmk.lt
Rekvizitai:
UAB „Biznio mašinų kompanija“,
Įm. k. 122266912,
PVM mokėtojo kodas: LT222669113
A/s LT357044060001047553
AB SEB Bankas, b/k 70440

2020 © Visos teisės saugomos. Visą medžiagą, pateikiamą puslapyje, be UAB "Biznio mašinų kompanija" raštiško sutikimo naudoti ir platinti, komerciniais tikslais, draudžiama.

Sprendimas: webmod